Кожни проблеми и алергии

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация  при псориазис x200

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация при псориазис x200

Комбинация при псориазис със солите на доктор Шуслер включва:    Шуслерова сол  № 1  табл.х ..

62.20 лв

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация  при псориазис x80

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация при псориазис x80

Комбинация при псориазис със солите на доктор Шуслер включва:    Шуслерова сол  № 1  табл.х ..

35.52 лв

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация за атопичен дерматит x80

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация за атопичен дерматит x80

Комбинация за атопичен дерматит със солите на доктор Шуслер за лечение на сухата, сърбяща и раздразн..

26.94 лв

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация при кожни алергии x80

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация при кожни алергии x80

Комбинация при всяка алергия със солите на доктор Шуслер включва:    Шуслерова сол № 6 табл...

26.94 лв

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация при ужилване от насекоми x80

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ DHU - Комбинация при ужилване от насекоми x80

Комбинация при ужилване от насекоми със солите на доктор Шуслер включва:    Шуслерова сол № ..

26.94 лв

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)